VI SOM JOBBAR PÅ AVENIRAKLINIKEN

YVONNE STJERNA

Verksamhetschef

Yvonne Stjerna har arbetat främst inom akutsjukvård Hon har även arbetat några år inom primärvården. Yvonne Stjerna är utbildad ekonom, undersköterska och vårdadministratör. Yvonne Stjerna är även utbildad inom sjukdomsklassificering, Umeå Universitetssjukhus och cancervårdsprocess, öron-näsa-hals Umeå Universitetssjukhus. Yvonne Stjerna har varit delaktig i flera stora kvalitets- och utvecklingsarbeten inom öron-näsa-hals och Veritas Vårdcentral Ekerö. Yvonne Stjerna har arbetat trettiofem år inom öron-näsa-hals, som undersköterska på mottagning, operation, avdelning, samt som vårdadministratör och samordnare för sekreterare. Yvonne Stjerna har även undervisat läkarstudenter i journalsystemet VAS. Yvonne Stjerna har även undervisat läkare och medicinska sekreterare i sjukdomsklassificering. Inom primärvården arbetade Yvonne Stjerna som systemadministratör och koordinator. Yvonne grundade Avenirakliniken i slutet av 2018.

Yvonne2_edited_edited_edited_edited.jpg

VASILE OROS

Specialist i allmänmedicin

Dr Vasile Oros är utbildad på Karolinska Sjukhuset och har mångårig erfarenhet som läkare både i Sverige och i Norge. Dr Vasile Oros har arbetat många år inom primärvården som specialist inom allmänmedicin.

Dr Vasile Oros är medicinskt ansvarig på Avenirakliniken.

Pink Uniform Doctor

MIHAI GURAU

Specialist i allmänmedicin

Dr Mihai Gurau, legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin men även utbildad inom området estetiska behandlingar. Han är certifierad av Wigmore Medical, London inom filler och muskelavslappnande behandlingar och har Även utbildats på Dr Kwons klinik i Seoal för kompetens inom trådlyft. Mihai Gurau är grundare av Veritaskliniken. 2008 grundade han varumärket Veritas genom att starta Veritas Vårdcentraler, en på Ekerö och här i Upplands Väsby.