JOBBA MED OSS

Vad vi söker

Vi söker dig som är egenföretagare eller som haft tankar på att bli din egen och skulle vilja hyra ett rum hos oss och arbeta självständigt  och vill vara med att starta upp på vår nyrenoverade klinik som består av en klinikdel och en administrativ del. Vi vill att du värnar om en god vårdkvalitet och patientsäkerhet, att du ger en bra service och har ett gott bemötande mot både patienter och medarbetare. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi erbjuder dig arbete i en fin och unik slottsmiljö ute på Stora Wäsby.  På Stora Wäsby finns idag tretton etablerade företag. Det finns möjlighet till att spela tennis och padel i den nybyggda tennishallen som ligger på området samt ett stort häststall. Det finns en barockpark där du kan ta promenader eller köra löpträning efter flera små grusvägar. Det tar fem minuter med buss 562 till buss- och pendeltågsstationen eller med en rask promenad tar det ungefär tio minuter. Busshållplatsen ligger precis ovanför Stora Wäsby.

Tjänster

Specialistläkare i allmänmedicin

Vi söker en specialist i allmänmedicin som vill vara med och starta upp vår klinik. Vi ser gärna att du har jobbat i några år som allmänspecialist och är trygg i din yrkesroll.

Fysioterapeut/sjukgymnast

Leg fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande men inte ett krav är om du har vidareutbildat dig inom OMT/OMI, akupunktur, idrottsskador och fördjupande kunskaper i fot- och fotledsskador.

Psykolog

Leg psykolog med några års erfarenhet. Bedömning, utredning och behandling av våra patienter. Att du vill bidra med din kunskap och erfarenhet för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling.

Distriktssköterska

Vi söker dig som har arbetat några år. Meriterande om du har utbildning i Spirometri. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter. Du ska ansvara över läkemedelshanteringen, diabetespatienter, vaccinering, ansvara för akutrummet och kirurgrummet.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2021-06-30. I ansökan vill vi ha ditt CV, intyg från Socialstyrelsen på din legitimation. Ansökan skickar du via info@avenirakliniken.se, du kan ringa för mer information till verksamhetschef Yvonne Stjerna, tel 08-590 060 97.

Vi erbjuder ett eget rum för att ta emot era patienter. Gemensam reception och väntrum, besökstoaletter, personaltoalett med dusch, personalrum/kök, tvättmaskin. Tillgång till konferensrum. I rummet ingår höj och sänkbart skrivbord, skrivbordsstol, besöksstolar och garderob, telefoni, bredband, Wifi och journalsystem. Övrig yrkesspecifik utrustning står hyresgästen själv för. Hyran består av en fast och en rörlig del. I hyran ingår gemensamma marknadsföringskampanjer.

 

Vid intresse hör av er till telefon 08-590 060 97 eller till info@avenirakliniken.se